WORKSHOPS

Shamanic Flow®


Shamanic Flow® skapades utav Sara von Post under en graviditet.

Det är en unik yogaform fylld med allt ifrån skratt till tårar. Inspirerad utav Shamanism, Awakening, Ashtanga Yoga och Frigörande andning. Vi andas in och bränner ceremoniella örter för rening och healing.

Passet består utav fem delar: Välkomna, Ner, Ladda, Hem, Tack.

Vi välkomnar spirits och de guider vi vill jobba med under ett pass. Därefter färdas vi till Shamanens undervärld för att släppa det vi inte längre vill bära med oss i form utav spänningar och tung energi. Sen laddar vi kropparna med det vi vill bära med ossde fyra elementen. Och när vi gjort det åker vi hem till hjärtat och stannar en stund tills vi sen tackar allt vi har att tacka i våra liv. En del rörelser är guidade, men du uppmuntras mest till att låta kroppen hitta på själv och flöda fritt i rummet!

Din kropp är fri och uppmuntras följa sitt egna flöde! Detta är en energimässigt kraftfull praktik som välkomnar dig som längtar efter att väcka ännu mera livsglädje, bus, acceptans, visdom och sanning. Inget pass är det andra likt och behöver upplevas för att förstås.

Shamanic Yin


Shamanic Yin är skapad utav Sara von Post och är en unik yogaform där du guidas genom yogapositioner med hjälp av trumma, musik, ljud och andning.

Praktiken består till hälften utav en resa till Shamanens undervärld och till hälften utav en resa till Shamanens övervärld!
Tung och stagnerad energi bubblar till ytan och transformeras till vighet, livsenergi och flödande känslor igenom ditt energiflöde.
Mellan de längre mer passiva positionerna guidas du in i ett fritt mer aktivt flöde där du själv väljer hur kroppen ska föra sig för att dansa in de nya energierna.

Under ett pass släpper du taget om det som inte gagnar dig längre och ger till fullo plats för att manifestera din dröm på jorden och det liv du vill leva.

Detta är en ergimässigt kraftfull praktik och välkomnar dig som längtar efter din fria kropp, acceptans, känslor, sanning och djup kärlek.

Fullmåne Ceremoni


Vi möts i natten…Ute i skogen där det vimlar av naturväsen, andar och älvor… En kväll som denna är väven som tunnast mellan våran värld och andevärlden och en speciell energi vibrerar i våra kroppar. Vi är nära våra känslor, intuition och hjärta. Vilken härlig tid att vara i gemenskap!

Här blir du guidad på en resa ut i himmlariket för att hämta hem din själs kraft, styrka och ljus.

Mormor Måne reser med och assisterar oss in i ett helande. 

Hon är med för att belysa dom skuggor som lever i oss och för att en gång för alla föra dom in i kärlek.
Den som är redo ska träda in i cirkeln och välkomnas av Jordens Tribe, Förfäder och Stjärnfolk för assistans, release och healing. Vi jobbar utifrån Shamanska levnadsförhållanden sammanflätat med Awakening och allt som öppnar hjärtat. I Ceremoni blir du guidad utav Trumma, Musik, Dofter och ört-te, in i frigörade dans, kraftfull Andning och Meditation. 

Cacao Ceremoni

Shamanic Healing Resa

Tre delar utav Shamanens värld samlas i en session.

SOULRETRIVAL

SHAMANSK RENINGSCEREMONI

MANIFESTATION
Jag kallar dig som längtar efter att kliva djupare in i ditt sanna varande. Med Ceremoniella örter renar jag hela din ande, kropp och själ. Med trumman för jag dig till världar du bara minns ifrån din fantasi. Med Magi lockar jag din själs ande till att dansa fritt. Till sist en hemkomst för själens renaste energier och djupaste rötter. Med ett flöde får du känna in vad du vill manifestera och föda fram i din fysiska verklighet och drömliv. Endast ett hjärta som är redo kommer att vibrera av längtan och fruktan efter denna resa. Välkommen som du är.

Tre Timmars privat sittning. Pris 1800Kr

Awakening Meditation

Awakening Meditation är guidad meditation från vår gemensamma källa av sanning, stillhet och frid. Som guidar dig till en direkt upplevelse av din sanna natur. En överföring och harmonisering av energier för stöttande av medvetandets uppvaknande till sin egen ständiga kärleksfulla närvaro som ser allt.

Awakening Drum Journey

Till takten av hypnotiska trumslag reser vi inom oss in i stillheten eller i inre fantasivärldar. Trumman guidar oss i läkning och river våra försvar så vi kan möta oss själva i vårt djupaste djup.

Frigörande andning – Breathwork

Frigörande andning där vi tillsammans aktivt djupandas för att nå platser i oss själva vi annars inte kommer åt. En otroligt kraftfull och potentiellt läkande ceremoni där jag också arbetar med trumma och energierna för att hjälpa dig att möta och släppa det som är redo att transformeras.