Testimonials

Fina underbara ni 💖Vad ni bidrar med till den här världen är så äkta och behövligt. Det finns många av oss här på denna planet som söker, ifrågasätter, går vilse, kommer tillbaka, frågasätter igen, upplever, vill utforska sin potential, vad som faktiskt inte är och hur man ska orientera sig i denna existens. Ni hjälper oss. Att få komma hit till Nangilima är ett ovärdigt redskap för att själv någon gång hitta hem. Så mycket kärlek. Sån där kärlek som bara är. Så mycket inspiration. Sån där inspiration som i slutändan kommer leda till en bättre värld. Ni har lyckats skapa en så magisk och fridfull bubbla här som jag är säker på expanderar för varje person/varelse som ni tillåter in för att sedan lämna. Det blir som att man får med sig en bit av denna magi och bubbla för att tillämpa någon annanstans i världen, för att i slutändan åter igen förenas som en.En magisk bubbla som täcker hela jorden. TACK TACK TACK & återigen TACK. Tack för all acceptans, kärlek och uppmuntran. Och galenskap. För alla fina deltagare, människa som djur. Jag älskar er allihopa 💖💖💖💖 Kram Ida
Ni är även världens finaste föräldrar till Akilles. WOOW och juste allt bus och all skratt är värt att nämna om något. Det är så skönt att få släppa ut allt det. Att få vara knäppa tillsammans.


Under 3 dygn har jag förlorat lika många ting som dagar. Min huvudvärk, min nackstelhet och min inre stadsstress!
Den helande kraften från Nangilima kan inte frammanas i ord. Om det så skulle, är ordet som kommer till mig, magiskt!
Fylld med energi åker jag hem emot huvudstaden med en smått förvånande, men tillika galet vacker ny cd-cover, samt med en ny och smått genialisk nyskriven låt! Vid öppnandet av bagageluckan vid hemkomst upptäcker jag att golvet är överfullt av kantareller! Jag hade glömt de oceaner av kantareller som Nangilimas marker bar på och som jag inte riktigt mäktade med att plocka upp! De var för många och för ”överallt”!
Nej, Nangilima är ingen sagoutopi. Den är helt realistisk och fullt nåbar! Jag rekomenderar varmt ett besök dit!
– Jim J River 


Lina

Nu har jag precis varit på mitt andra KarmaYogaRetreat i Nangilima. Resorna har varit väldigt olika men det känns som att här får man alltid precis det man behöver. Kanske inte alltid på ett särskilt bekvämt sätt men på ett sätt som utmanar, pushar en ur sin trygghetszon. Vi har vänt ut och in på oss själva, utmanats, ifrågasatt verkligheten, breddat våra perspektiv, fått nya verktyg i att möta livet.  
Fantasin får flöda, kreativiteten, allt är välkommet. Du är välkommen precis som du är. Här blir man stöttad och utmanad i sin individuella process. Ingenting är för mycket, konstigt eller fel.   Det arbete Sara och Gabriel gör här är uppenbart deras kall. Jag är inte helt säkert på att de själva förstår djupet och vidden av effekten de har på de människor som har turen att möta dom på sin livsresa.
All kärlek till Sara, Gabriel, Akilles, Arjuna, Shawake Nangilima och alla andra varelser som samexisterar här.
– Lina 💖


Sanna Silver

Det här var andra gången jag besökte Nangilima och karma yoga retreatet. Jag har aldrig i mitt liv upplevt något så personligt och tillåtande. Väldigt givande och spännande arbetsuppgifter med olika teman kopplade till yogan och meditationen. Att besöka Nangilima är som att träda in i en helt ny värld bortom vår förståelse 🌟
– Sanna Silver


Leila

Nangilima. Ån delar ängen i två och på ena sidan står sagohusen runtom varandra. Där finns brasan, hönsen och hunden Arjuna. Äppelträd, tegel. Skog och en himmel som egentligen är två himlar, en undertill och en stjärnprydd ovanpå och rakt igenom den får du möjlighet att åka, rätt ut i rymden, ut i hela vidunderliga kosmos. Du får färdas bland stjärnorna och tillbaka till din hemplanet och bland stjärnstoft och andra planeter kan dina tankar cirkulera och fylla upp ditt medvetande med galaktiska insikter bortom tid och rum. Och så plötsligt vänds rymden ut och in och jorden öppnar upp sig undertill, du faller ner i undermarken och från moderns inre stiger  dolda motiv upp och visar sig för dig. Du blir samtidigt medveten om en doft av palo santo runt Sara och Gabriel som befinner sig nära, med sonen Akilles och påminns om den kosmiska resa du är på trots att din människokropp är kvar där intill dem. Du hör ljudet av trummorna som slår ut dina föreställningar om allt som är, en efter en bankas de ut ur ditt huvud och din bild av dig själv upplöses, sanningen befästs någon annanstans i verkligheten, innan den återigen löses upp och rör sig omkring- fortsätter att förändras. Det är som i en fantasi. Din fantasi och verklighet som pulserar in och ut ur varandra och vad som är vad, det är det som är Nangilima.
– Leila


Lisa

Tack tack tack för att jag har fått varit hos er, i paradiset Nangilima. Det ni har skapat är magiskt! Går närmast att beskriva som Disney on crack, Sara är Alice i i underlandet, klockorna stannar och saker får liv som i skönheten och odjuret, osäker på om Gabriel är odjuret men kanske…..
Att vara hos er är verkligen som att go down the rabbit hole, resten av världen och den andra verkligheten känns så långt bort och det är så skönt. Jag vill försöka skapa ett eget rabbit hole till Nangilima i mitt hem (dagen jag får ett), det ska vara lila/violett på toa, ge saker liv med färg, bygga en tipi, kristaller, rökelser och massa grönt från rabatten i en gryta. I alla fall, det här blev som ett dagboksinlägg men det jag vill säga är att ni har definitivt haft stor påverkan på både mitt tillfrisknande och min process att forma mig själv som yogini.
Jag hoppas att jag får komma till er fler gånger, fler karma retreats och förhoppningsvis Shamanic Yoga Training och väcka min inre shaman!!!! Längtar!!! Det känns så kul att få bidra till att ordna upp/pynta denna plats! Jag får inte glömma Akilles! Vilken stor person i liten kropp. Han har helt fångat mig med sitt fnittrande. Måste iväg och skaffa en egen Akilles så att jag kan fylla denna blus….
PUSS & KRAM & ALL KÄRLEK FRÅN LISA


Tack för en underbar tid hos er! Har verkligen känt mig som hemma =) Känner så enormt mycket tacksamhet över att jag hittade hit och att ni kunde ta emot mig. Det har varit ett perfekt ställe för mig att jobba på med mina sorger, att få göra det i lugn och ro på ett ställe som är så fyllt med kärlek och omtänke.
Ni har verkligen fått mig att trivas samtidigt som jag blivit påmind om så många viktiga delar hos mig själv, så verkligen stort tack till er!
Vi ses igen, massor med kärlek från mig
– Sari <3 <3 <3


Sara och Gabriel är varma, varsamma och genuina personer. De lever som de lär – medvetet, öppet, inkännande och mycket nära sina egna och andras hjärtan. De välkomnar allt och alla till sitt hem, vilket skapar en trygg plats där man får vara allt man är just där och just då. Detta sprider sig till de som deltar och jag upplevde att gruppen lyfte upp varandra vad som än kom fram.Shawakes Karma Yoga Retreat är bra för den som vill växla inre arbete med fysiskt arbete, för den som behöver tid för sig själv och samtidigt kollektivt få jobba mot olika mål.Sara och Gabriel är två roliga själar som skrattar mycket, bryter mot regler och konventioner som finns inom yogavärlden. De sätter ihop sitt eget manifest och använder sig av glädje, andevärlden, spontanitet och allas inneboende urkraft för att läka, hela och uppmuntra människor att jobba för att det ljusa i världen ska lysa ännu starkare.
– E