Testimonials

Fina underbara ni 💖Vad ni bidrar med till den hĂ€r vĂ€rlden Ă€r sĂ„ Ă€kta och behövligt. Det finns mĂ„nga av oss hĂ€r pĂ„ denna planet som söker, ifrĂ„gasĂ€tter, gĂ„r vilse, kommer tillbaka, frĂ„gasĂ€tter igen, upplever, vill utforska sin potential, vad som faktiskt inte Ă€r och hur man ska orientera sig i denna existens. Ni hjĂ€lper oss. Att fĂ„ komma hit till Nangilima Ă€r ett ovĂ€rdigt redskap för att sjĂ€lv nĂ„gon gĂ„ng hitta hem. SĂ„ mycket kĂ€rlek. SĂ„n dĂ€r kĂ€rlek som bara Ă€r. SĂ„ mycket inspiration. SĂ„n dĂ€r inspiration som i slutĂ€ndan kommer leda till en bĂ€ttre vĂ€rld. Ni har lyckats skapa en sĂ„ magisk och fridfull bubbla hĂ€r som jag Ă€r sĂ€ker pĂ„ expanderar för varje person/varelse som ni tillĂ„ter in för att sedan lĂ€mna. Det blir som att man fĂ„r med sig en bit av denna magi och bubbla för att tillĂ€mpa nĂ„gon annanstans i vĂ€rlden, för att i slutĂ€ndan Ă„ter igen förenas som en.En magisk bubbla som tĂ€cker hela jorden. TACK TACK TACK & Ă„terigen TACK. Tack för all acceptans, kĂ€rlek och uppmuntran. Och galenskap. För alla fina deltagare, mĂ€nniska som djur. Jag Ă€lskar er allihopa 💖💖💖💖 Kram Ida
Ni Àr Àven vÀrldens finaste förÀldrar till Akilles. WOOW och juste allt bus och all skratt Àr vÀrt att nÀmna om nÄgot. Det Àr sÄ skönt att fÄ slÀppa ut allt det. Att fÄ vara knÀppa tillsammans.


Under 3 dygn har jag förlorat lika mÄnga ting som dagar. Min huvudvÀrk, min nackstelhet och min inre stadsstress!
Den helande kraften frÄn Nangilima kan inte frammanas i ord. Om det sÄ skulle, Àr ordet som kommer till mig, magiskt!
Fylld med energi Ă„ker jag hem emot huvudstaden med en smĂ„tt förvĂ„nande, men tillika galet vacker ny cd-cover, samt med en ny och smĂ„tt genialisk nyskriven lĂ„t! Vid öppnandet av bagageluckan vid hemkomst upptĂ€cker jag att golvet Ă€r överfullt av kantareller! Jag hade glömt de oceaner av kantareller som Nangilimas marker bar pĂ„ och som jag inte riktigt mĂ€ktade med att plocka upp! De var för mĂ„nga och för ”överallt”!
Nej, Nangilima Àr ingen sagoutopi. Den Àr helt realistisk och fullt nÄbar! Jag rekomenderar varmt ett besök dit!
– Jim J River 


Lina

Nu har jag precis varit pĂ„ mitt andra KarmaYogaRetreat i Nangilima. Resorna har varit vĂ€ldigt olika men det kĂ€nns som att hĂ€r fĂ„r man alltid precis det man behöver. Kanske inte alltid pĂ„ ett sĂ€rskilt bekvĂ€mt sĂ€tt men pĂ„ ett sĂ€tt som utmanar, pushar en ur sin trygghetszon. Vi har vĂ€nt ut och in pĂ„ oss sjĂ€lva, utmanats, ifrĂ„gasatt verkligheten, breddat vĂ„ra perspektiv, fĂ„tt nya verktyg i att möta livet.  
Fantasin fĂ„r flöda, kreativiteten, allt Ă€r vĂ€lkommet. Du Ă€r vĂ€lkommen precis som du Ă€r. HĂ€r blir man stöttad och utmanad i sin individuella process. Ingenting Ă€r för mycket, konstigt eller fel.   Det arbete Sara och Gabriel gör hĂ€r Ă€r uppenbart deras kall. Jag Ă€r inte helt sĂ€kert pĂ„ att de sjĂ€lva förstĂ„r djupet och vidden av effekten de har pĂ„ de mĂ€nniskor som har turen att möta dom pĂ„ sin livsresa.
All kÀrlek till Sara, Gabriel, Akilles, Arjuna, Shawake Nangilima och alla andra varelser som samexisterar hÀr.
– Lina 💖


Sanna Silver

Det hĂ€r var andra gĂ„ngen jag besökte Nangilima och karma yoga retreatet. Jag har aldrig i mitt liv upplevt nĂ„got sĂ„ personligt och tillĂ„tande. VĂ€ldigt givande och spĂ€nnande arbetsuppgifter med olika teman kopplade till yogan och meditationen. Att besöka Nangilima Ă€r som att trĂ€da in i en helt ny vĂ€rld bortom vĂ„r förstĂ„else 🌟
– Sanna Silver


Leila

Nangilima. Ån delar Ă€ngen i tvĂ„ och pĂ„ ena sidan stĂ„r sagohusen runtom varandra. DĂ€r finns brasan, hönsen och hunden Arjuna. ÄppeltrĂ€d, tegel. Skog och en himmel som egentligen Ă€r tvĂ„ himlar, en undertill och en stjĂ€rnprydd ovanpĂ„ och rakt igenom den fĂ„r du möjlighet att Ă„ka, rĂ€tt ut i rymden, ut i hela vidunderliga kosmos. Du fĂ„r fĂ€rdas bland stjĂ€rnorna och tillbaka till din hemplanet och bland stjĂ€rnstoft och andra planeter kan dina tankar cirkulera och fylla upp ditt medvetande med galaktiska insikter bortom tid och rum. Och sĂ„ plötsligt vĂ€nds rymden ut och in och jorden öppnar upp sig undertill, du faller ner i undermarken och frĂ„n moderns inre stiger  dolda motiv upp och visar sig för dig. Du blir samtidigt medveten om en doft av palo santo runt Sara och Gabriel som befinner sig nĂ€ra, med sonen Akilles och pĂ„minns om den kosmiska resa du Ă€r pĂ„ trots att din mĂ€nniskokropp Ă€r kvar dĂ€r intill dem. Du hör ljudet av trummorna som slĂ„r ut dina förestĂ€llningar om allt som Ă€r, en efter en bankas de ut ur ditt huvud och din bild av dig sjĂ€lv upplöses, sanningen befĂ€sts nĂ„gon annanstans i verkligheten, innan den Ă„terigen löses upp och rör sig omkring- fortsĂ€tter att förĂ€ndras. Det Ă€r som i en fantasi. Din fantasi och verklighet som pulserar in och ut ur varandra och vad som Ă€r vad, det Ă€r det som Ă€r Nangilima.
– Leila


Lisa

Tack tack tack för att jag har fĂ„tt varit hos er, i paradiset Nangilima. Det ni har skapat Ă€r magiskt! GĂ„r nĂ€rmast att beskriva som Disney on crack, Sara Ă€r Alice i i underlandet, klockorna stannar och saker fĂ„r liv som i skönheten och odjuret, osĂ€ker pĂ„ om Gabriel Ă€r odjuret men kanske…..
Att vara hos er Àr verkligen som att go down the rabbit hole, resten av vÀrlden och den andra verkligheten kÀnns sÄ lÄngt bort och det Àr sÄ skönt. Jag vill försöka skapa ett eget rabbit hole till Nangilima i mitt hem (dagen jag fÄr ett), det ska vara lila/violett pÄ toa, ge saker liv med fÀrg, bygga en tipi, kristaller, rökelser och massa grönt frÄn rabatten i en gryta. I alla fall, det hÀr blev som ett dagboksinlÀgg men det jag vill sÀga Àr att ni har definitivt haft stor pÄverkan pÄ bÄde mitt tillfrisknande och min process att forma mig sjÀlv som yogini.
Jag hoppas att jag fĂ„r komma till er fler gĂ„nger, fler karma retreats och förhoppningsvis Shamanic Yoga Training och vĂ€cka min inre shaman!!!! LĂ€ngtar!!! Det kĂ€nns sĂ„ kul att fĂ„ bidra till att ordna upp/pynta denna plats! Jag fĂ„r inte glömma Akilles! Vilken stor person i liten kropp. Han har helt fĂ„ngat mig med sitt fnittrande. MĂ„ste ivĂ€g och skaffa en egen Akilles sĂ„ att jag kan fylla denna blus….
PUSS & KRAM & ALL KÄRLEK FRÅN LISA


Tack för en underbar tid hos er! Har verkligen kÀnt mig som hemma =) KÀnner sÄ enormt mycket tacksamhet över att jag hittade hit och att ni kunde ta emot mig. Det har varit ett perfekt stÀlle för mig att jobba pÄ med mina sorger, att fÄ göra det i lugn och ro pÄ ett stÀlle som Àr sÄ fyllt med kÀrlek och omtÀnke.
Ni har verkligen fÄtt mig att trivas samtidigt som jag blivit pÄmind om sÄ mÄnga viktiga delar hos mig sjÀlv, sÄ verkligen stort tack till er!
Vi ses igen, massor med kÀrlek frÄn mig
– Sari <3 <3 <3


Sara och Gabriel Ă€r varma, varsamma och genuina personer. De lever som de lĂ€r – medvetet, öppet, inkĂ€nnande och mycket nĂ€ra sina egna och andras hjĂ€rtan. De vĂ€lkomnar allt och alla till sitt hem, vilket skapar en trygg plats dĂ€r man fĂ„r vara allt man Ă€r just dĂ€r och just dĂ„. Detta sprider sig till de som deltar och jag upplevde att gruppen lyfte upp varandra vad som Ă€n kom fram.Shawakes Karma Yoga Retreat Ă€r bra för den som vill vĂ€xla inre arbete med fysiskt arbete, för den som behöver tid för sig sjĂ€lv och samtidigt kollektivt fĂ„ jobba mot olika mĂ„l.Sara och Gabriel Ă€r tvĂ„ roliga sjĂ€lar som skrattar mycket, bryter mot regler och konventioner som finns inom yogavĂ€rlden. De sĂ€tter ihop sitt eget manifest och anvĂ€nder sig av glĂ€dje, andevĂ€rlden, spontanitet och allas inneboende urkraft för att lĂ€ka, hela och uppmuntra mĂ€nniskor att jobba för att det ljusa i vĂ€rlden ska lysa Ă€nnu starkare.
– E