Shamanic Flow® Lärarutbildning 2020

Välkommen till Gudinnan, Moderjord som längtar efter att fler kanaliserar hennes kärleksfulla budskap! Att vara en kanal för hennes djupaste vilja, är att ge sitt ego till naturen, skogen, alla väsen och alla levandes hjärtan.

En utbildning där du får mycket tid till att practicera att leda pass i denna nya unika shamanska yogaform.

Nu kallas sju personer in till en Lärarutbildning i Shamanic Flow® som pågår under år 2020 med fyra fyradagars långhelger, en per kvartal.

En utbildning som har en struktur, men som liksom praktiken kommer att följa det flöde som tjänar allas högsta bästa!

Om Shamanic Flow®

Shamanic Flow är en kraftfull praktik som sätter stagnerade energier i flöde. Utövandet av Shamanic flow för den praktiserande i kontakt med jordens alla energier och hennes djupaste krafter.

Under ett pass guidas du igenom fem stadier:

  • Välkomna – Spirits, hjälpare, guider och vädersträck som ska vara med under passet.
  • Ner – Till Shamanens Undervärld för att frigöra tung energi, komma i kontakt med Gudinnans svarta livmoder, vila, ”dö”, släppa taget och lyssna till inre sanningar.
  • Ladda – Föds på nytt med de fyra Elementen Vatten, Vind, Sol och Jord.
  • Hem – Anländ och ta plats i det DU kallar HEM.
  • Tack – Till alla guider, kroppen och allt annat som kan tänkas tacka.

Lärare under ett pass

Som lärare i Shamanic Flow® överlämnar du dig som en ren kanal för vad som ska igenom dig under det pass som är. Du är medveten om att Magi existerar. Du har verktyg ifrån tidigare och ifrån utbildningen som du kan använda dig utav och lägga upp ett pass utefter.

MEN!

Du bör också vara beredd på att släppa alla dina planer, idéer och önskningar om vad som ska ske om ifall din inre Gudinna tydligt guidar dig åt ett visst håll. Under ett pass har du möjlighet att väva in din gåva och all annan kunskap du bär med dig ifrån allt till din livshistoria och tidigare liv och utbildningar.

Din Gåva

Till utbildningen kommer alla sju deltagare ha anmält sin ”huvud gåva” att dela med resten utav deltagarna under sina pass. Det gör att alla som går utbildningen kommer ha möjlighet att lära sig fler sätt att praktisera och lära ut för att sen eventuellt använda i framtida pass.

Exempel på ”Gåvor” kan vara; DANS, YOGA, MEDITATION, BREATHWORK, MEDIUMSKAP, SÅNG, MUSIK, HEALING, MAGI, KUNSKAP, ÖRTER. När gruppen om sju deltagare bildas tar jag hänsyn till att gåvorna är olika så att vi får en bredd i det som delas och lärs ut.

De gåvor jag delar med dig!

De gåvor du framförallt får med dig ifrån utbildningen ifrån mig som huvudlärare är Shamansk Healing, Grunderna i Ashtanga Yoga och lämpliga Initieringar ifrån Gudinnan.

Shamansk Healing

Detta är en stark reningsprocess som använts utav Shamaner i alla tider.

Förmågan att rena tung energi i jordekroppen och omvandla detta till ljus livsglädje och flöde.

I denna lära ingår också ett möte med Åkallan som är den starka kallelse på spirits/”animalguides” från de fyra vädersträcken.

Du kommer framförallt lära dig rena dina egna tunga energi och OM gudinnan vill även erhålla förmågan att rena andra.

Ashtanga Yoga

Du kommer att lära dig Solhälsning A & B. Tekniken till punkt och pricka och en massa utförande och undervisande utav dessa!

Initieringar av gudinnan

Det här är svårt att beskriva, men gudinnan håller all kunskap om dig och hon tillsammans med din själ bestämmer när du är redo att minnas, ta emot gammal och ny kunskap genom din kanal. Under utbildningen kommer du kanske i kontakt med glömda delar av dig ifrån detta liv, eller tidigare liv för att förstärka dig som lärare av denna praktik, ditt hjärta och det jordeliv du är i nu. Allt för att föra din människa i dess själs riktning. Starkt och inte alltid enkelt! (Kallas även ”SOUL RETRIVAL”)

Exempel på mer du får testa på under utbildningen i Shamanic Flow

Yin Yoga, Breathwork, Kraftsånger, Meditation, Trummresa, Rapé Ceremoni, Cacao Ceremoni, Kär-lek, Handstående Yoga, Frigörande dans, Tea and Trance Dance, Kundalini Yoga, Sound Healing, Natur Ceremonier.

Mycket undervisning

Under de 160 undervisnings timmar vi ses kommer en stor del gå till att deltagare får öva på att undervisa. Det är det viktigaste vi kan göra för att lära oss själva och andra. För att hitta mod, utvecklas och förstå mer.

Vare sig du efter året bestämmer dig för att undervisa i Shamanic Flow eller inte så är detta året för dig, att se djupare sanningar om ditt liv, visa vem du är i skugga och ljus, lära dig en massor, ha sjukt kul, se illusioner om det du tidigare lärt dig, uppleva en gemenskap du längtat efter, känna hur du kan leva mer som du vill och höra vad ditt hjärta verkligen slår för. En upplevelse resa!

Kostnad, Datum, Diplom och Betalning

Hela utbildningen med kursmaterial, vegansk mat och boende kostar 16 900 Kr inklusive moms.

Möjlighet till delbetalning Finnes! Kontakta mig på Sara@shawake.com

Datum för utbildningen år 2020 är:

  • 26 – 29 Mars – Jaguaren, vindarnas vindar ifrån Väst – Grunden
  • 11 – 14 Juni – Björnen, vindarnas vindar ifrån Öst – Släppet
  • 3 – 6 September – Ormen, vindarnas vindar ifrån Söder – Påfyllande
  • 3 – 6 December – Trollsländan, vindarnas vindar ifrån Norr – Bliss

Du som går klart hela utbildningen och godkänns av huvudlärare som en lämplig spridare av Shamanic Flow erhåller sista helgen ett LärarCertifikat signerat och utfärdat av SHAWAKE! Samtliga deltagare erhåller Diplom på utförd utbildning.

Intresseanmälan

Om du känner att den här utbildningen resonerar och du är medveten om att du har en gåva att dela med resten av deltagarna, så välkommen att höra av dig till Sara@Shawake.com 

När du fått bekräftat att du är antagen till utbildningen betalar du hela summan av utbildningen till Bankgiro: 5212-6745 märk betalningen med ditt ”Shamanic Flow + ditt namn”

Alternativt, Delbetalar och följer då instruktionerna du fått om detta.

Om du vill testa på Shamanic Flow kan du göra det på ett utav Shawakes mini retreats under år 2019 – för exakta datum se ”Kalendarium