Om oss

Tillsammans bjuder vi in dig till en inblick i att leva på landet i kontakt med Jorden och hela hennes härligheter! 

Shamanism, Awakening, yoga och meditation ligger oss nära i hjärtat och med dessa verktyg guidar vi människor till helande, frihet, hjärtöppningar, extas och magiska upplevelser!

Sara fick sitt medicinnamn trollsländan under en Shamansk initiering till Shamansk Healer på Gaia Life Kursgård. Hon kom dit med en stor önskan att lämna jordelivet och har i efterhand förstått att mycket var att lämna alla bördor det innebar att uppehålla denna person – Sara som skulle vara glad, vacker, förstående, ej arg etc. Numera har hon såklart annat som väger tungt i hjärtat, men det är det hon jobbar för insikterna, acceptansen, nyfikenheten, döden av en mask för att föda fram sanning och sårbarhet.
Hon kommer inte att tala till ditt sinne, och det är inte alltid ditt sinne tycker om henne, men hon ber din kropp lyssna på sin egen visdom och sanning för ditt hjärta att ta mer plats!
Gabriel lever i inre stillhet guidad varje ögonblick av universums intelligens. Han delar med sig med de som söker stillhet och awakening om hur vi kan ta oss ur våra illusioner och trossystem som hindrar oss från att uppleva detta naturliga tillstånd av frid, kärlek och frihet.

Kontakta oss

Du kan maila oss på info@shawake.com
Ring oss 0733468355