Midsommar i Nangilima 2021

Nedan är fantastiska bilder tagna under Midsommar i Nangilima av Happy Kihlgren (@indiewildfox på instagram) på uppdrag av Shawake. Lite självklarheter först, bilderna tillhör Shawake och kan laddas ned för privat bruk nedan eller via denna länk. Bilderna får självfallet inte användas kommersiellt eller redigeras och läggas ut i sociala medier utan tillåtelse.

Om du vill lägga ut bilder i sociala medier så skall de vara oredigerade med Shawake logo synlig, tagga Shawake (www.shawake.com på blogg, @shawakefam på facebook, @shawakeshawake på instagram), och Happy Kihlgren skall taggas som fotograf, på instagram taggas han som @indiewildfox.

Happy har även vernisage på sin utställning nu i helgen den 10e juli! https://tickets.blivande.com/on/happy/

Om du som deltagera på denna magiska tillställning vill hjälpa oss, så skulle en Testimonal, en kort text om din upplevelse i Nangilima eller om oss, hjälpa oss mycket. Speciellt om du skulle vilja göra det som review på Facebook eller på google maps. Det går även bra att maila till kontakt@shawake.com. Det går såklart bra att vara anonym om man vill, eller att vi bara sätter ut förnamn. Tusen tack på förhand <3<3<3