Dagbok

Nangilima magi

Magi finns överallt när vi öppnar vårt sinne för naturen.

Sommarens prakt är magnifik här i Nangilima. Ny blomsterprakt byter form och ny prakt blommar ständigt fram. Stora blåklockor, johannesört, lupiner, nyponrosor, klöver, vilda blommor av alla de färger. Fjärillar fladdrar förbi, bin och vackra flugor, mängder av småfåglar, ugglor, örnar glider majestätiskt över fälten, rådjur på fälten, ständigt möts vi av naturens under. För att inte tala om solens värme, kontrasten i moln och väderomslag. Och de fantastiska REGNBÅGARNA!! Här har vi mötts av fler och starkare regnbågar än vi tidigare mött.

Men självklart skiftar energierna även i den vackraste av miljöer och tunga densiteter sveper in och triggar djupa mönster i vår fysiska form. Kanske till och med mer hos de som är energiarbetare som medvetet löser upp djupt rotade mönster i personen eller kollektivet. Hur möter vi denna tyngd och dessa svårigheter? Observerar vårt inre landskap och lär känna det. Ser och håller det i kärlek. Håll dig själv och ditt känslotillstånd som en far- eller morförälder håller ett barnbarn.

Med villkorslös kärlek. Det är inte lätt att vara människa. Våra tankar och känslor behöver inte lösas eller tas på allvar, men vi kan alla hålla oss själva i kärlek.

Glädje, skratt och lek är annars bästa medicinen för livets svårigheter.

 Hur skulle du vilja att ditt liv var om du visste att det var en dröm och du fritt kunde skapa vad du ville drömma och hur du vill leva?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.