Bokningsregler

Bokningsregler

Dessa Bokningsregler gäller dom Retreats som du bokar via vår webshop, var uppmärksam på att Gästlärare kan ha egna Avbokningsregler/Policy för ett Retreat då bokningen går via dom direkt.

Du bekräftar din bokning och får din plats genom att betala fullt belopp eller en deposition och när det är gjort håller vi en plats till dig och bokningen bindande.
Retreats kan avbokas upp till 30 dagar före start och då får du hela beloppet du betalat in tillgodo att använda för bokning av annat retreat hos oss (inom 12 månader) eller pengarna tillbaka.

Full Summa ska vara oss tillhanda senast 30 dagar innan Retreat.

Vid avbokning närmare än 30 dagar före start sker ingen återbetalning.

Corona: Om du innan ett Retreat/workshop/event har symtom meddela oss per TELEFON innan så får du avboka din plats och pengar tillbaka. Vi förbehåller oss rätten att skicka hem dig som anländer till Nangilima med Feber eller kraftfulla symtom. Du erhåller full summa av din bokning tillbaka.

OBS Vi på Shawake förbehåller oss rätten att avboka din plats om inte tillräckligt många deltagare anmäler sig eller ifall vi beslutar att en bokning inte är lämplig för individen eller gruppen som helhet. Vi meddelar i så fall detta i så god tid som möjligt och självklart återbetalas då hela beloppet.