BÄDD & BRUNCH

Kom ut till Nangilima och spendera en natt eller flera och bli serverad Vegetarisk Brunch dagen efter. Man kan också lägga till individuella pass av Yoga, Meditation eller Shamansk Healing om så önskas.

Kalender för lediga datum samt mer information kan du hitta på vår AirBnB sida här. Det går bra att boka via AirBnB eller kontakta oss direkt på bokning@shawake.com och ange hur många ni är och de datum ni är intresserad av.

(De flesta helger är tyvärr inte tillgängliga p.g.a. retreat och andra aktiviteter. Kolla gärna vårt kalendarium så kan du se om du istället vill komma hit på retreat 🙂 )

Prislista

Himmelen

330kr / natt

Ett rum som har nyanser av blått. Detta rum renar din hals och aktiverar din sångröst. I detta rum är det lätta energier och rummet är hållet av ärkeängelen Mikael.

Röda Rummet

330kr / natt för en person
600kr / natt för par (dubbelsäng)

Ett rum som aktiverar passion, lust och kreativitet. Detta rum grundar dig, helar mage och ger dig styrka. Detta rum är hållet av gudinnan Khali Ma.

Space

330kr / natt

Ett rum som ger dig djup vila. Detta rum öppnar dina sinnen och aktiverar kontakten med universum. Detta rum är hållet av ärkeängelen Metatron.

Vegetarisk Brunch

100kr

Vi lägger mycket kärlek och energi i maten vi serverar här och använder så mycket som möjligt egenodlade grönsaker och ägg från våra fina hönor.